Homlokzat

A LASSELSBERGER-KNAUF cégcsoport a Lasselsberger és Knauf konszernek leányvállalata, amelyek mind a nyersanyagok, mind a termékek területén több évtizedes piaci és felhasználási tapasztalattal rendelkeznek.Iparilag gyártott habarcsot (falazóhabarcsok-), vakolatok (speciális- és általános vakoláshoz), padlókiegyenlítőt , ragasztót és fugázóanyagokat kínálnak a legjobb minőségben, a vevőinknek nyújtott mindenkori rendszerekkel és kísérő szolgáltatásokkal( mérnöki szaktanácsadás, falnedvesség megállapítás,stb). termékkínálatuk az építkezők részére az első mozzanattól az utolsó simításokig. A homlokzatképzés-mesterei az utólagos hőszigetelésre többféle rendszer megoldással állnak rendelkezésre. Ilyenek a legismertebb „polisztirolos” megoldástól az állószálas lamellás(kőzetgyapot szálak merőlegesek a falra) rendszeren keresztül a legpraktikusabb ásványi-szálas szigetelő rendszerig! Mint mindenre, a hőszigetelő rendszereikre is gyártói garanciát vállalnak! Minden igényt kielégítő színező- színpalettával és struktúra választékkal koronázva meg a látható felületeket.

Az LB-KNAUF „építő megoldások” -ról márkakereskedésünkben tájékozódhat.

A BAUMIT mögött 2, több, mint 110 éves múlttal rendelkező, családi tulajdonban lévő építőanyagipari konszern áll. A homlokzatok, vakolatok és esztrichek (aljzat-beton) területén gyártott építőanyagaik ott vanak az első lépésektől a ház-építők látószögében. Alapozástól, a falazáson át a végső befejező simításokig. A termékpaletta sokszínű és a rendszerek egymással összehangoltak. Homlokzati hőszigeteléshez komplett rendszereket ( hőszigetelő lap, -mely lehet a hagyományos poilisztirol lap, illetve a legmodernebb légrésekkel ellátott (lélegző „OPEN”) szig.lap és az ásványi szálas szigetelő lapok-. Rendszerelemként pedig: (üvegháló, rendszerragasztó, sarok- és indító profilok, dűbelek, alapozó, színezők) kínálnak a legmagasabb igényeket is kiszolgálva. Homlokzatképzéshez a szinezőanyagok széles palettájával áll az otthonukat színezni vágyók rendelkezésére.

A BAUMIT széles termékkínálatáról bővebben szakkereskedésünkben tájékozódhat.

A TERRANOVA márkanév az elmúlt több, mint száz évben Európában fogalommá vált és mindenhol a homlokzatképző anyagok egyik vezető specialistáját jelöli. A Weber Terranova Magyarországon is a minőséget, a szí-nes homlokzatokat és a garantált, kreatív és minőségi műszaki megoldásokat jelenti. Ezen kívül épületünk értékét mindenképpen növeli egy minőségi anyaggal kivitelezett homlokzat, mely maximálisan színtartó, vízzáró, ugyanakkor kiváló pára áteresztési tulajdonságai mellett a levegő károsító hatásainak is hosszútávon ellenáll.

Termékválasztékáról érdeklődjön szakkereskedésünkben.