Rólunk

Cégünk 1992 szeptemberében alakult betéti társaság formájában, mint fakereskedés. A fő profilunk a fenyő fűrészáru értékesítés, és a lapszabászat volt. Kínálatunkat hamarosan bővítettük gipszkartonokkal, ezek kellékeivel, tartozékaival, valamint hőszigetelő gyapotok forgalmazásával.

2002ben költöztünk jelenlegi telephelyünkre, ahol már komolyabb termékkínálattal vártuk kedves vásárlóinkat. A termékpaletta bővült homlokzati hőszigetelési anyagokkal, cserepekkel, térburkolati elemekkel, cseréptéglákkal, cementtel és betonacéllal is, melyek nagy részét bemutató termünkben meg is tekinthetnek. Különböző gyártók kiemelt kereskedő partnerei lettünk, ezzel is biztosítva, hogy vásárlóink mindig a legújabb fejlesztésű alapanyagokat, kellékeket vásárolhassák meg tőlünk!

2011ben a barkács vonal felé nyitottunk leginkább, ezzel is bővítve kínálatunk. Megkezdtük barkácsgépeket, festékeket, kellékanyagokat, és egyéb szerszámokat forgalmazását is.

2013-ban nyitottuk meg Fürdőszoba szalonunkat.

Székhelyünkön szakemberektől kérhet szaktanácsot, egyedi ajánlatot, terveket. Építőipari szaktanácsadást biztosítunk tetőfedés, falazás, mázolás és lapszabászat terén.

Házhoz szállítást vállalunk vásárlóinknak és viszonteladóinknak is!

Várjuk szeretettel, és szaktudással! Nézzen be hozzánk Ön is!