Tetőfedés

Az eredeti, több évtizedes tapasztalatot és komoly fejlesztő munkát megtestesítő BRAMAC tetőrendszer kimagasló használati értéket, kényelmet és nyugalmat biztosít.A gondos terve-zéssel gyártott közel félszáz tetőrendszer elem utánozhatatlan Bramac biztonságot nyújt. Ha a Bramac tető mellett dönt a sokszínűség, az utánozhatatlan minőség, az értékállóság mellett teszi le a voksát. 12 modell (Natura, Cristal, Duna, Római, Római P5, Reviva, Reviva P5, Classic P5, Alpesi P5, Adria, Hódfarkú P5, Téglány P5) köztük az új protector felületű cserepek. 11 féle színvariációjából választhatja ki az Önnek leginkább megfelelőt.

(P5)=1. védelem a szennyeződések ellen,
2. mohásodás, algásodás ellen,
3. időjárási hatások ellen,
4. a szinfakulás ellen,
5. a környezeti hatásokkal szembeni védelem.

A BRAMAC termékeiről bővebben szakkereskedésünkben tájékozódhat.

Link: www.bramac.hu

MEDITERRÁN Magyarország Betoncserép Gyártó Kft. betoncserepek és komplett tetőfedési rendszerek nemzetközi hírnevű magyar családi vállalkozás betoncserép-gyártójaként működik.A gyártó termékcsaládjai a Standard, Danubia, Coppo Rundo illetve Zenit (color-system szinvédelem) fantázia névre hallgatnak és a mai magas szintű gyártási követelményeknek megfelelően készülnek. A Mediterrán Magyarország Kft.-nél alapvető követelmény a tudományos kutató-fejlesztő munka és a legmagasabb minőség iránti igény mellett a szállítási pontosság. „Csak így érhetjük el a legfontosabb célunkat: az elégedett vevőket.

A MEDITERRÁN termékválasztékáról érdeklődjön márkakereskedésünkben.

Link: www.mediterran.hu

A TONDACH Magyarország Rt. kerámia tetőcserepek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A Cég filozófiájának középpontjában a természetközpontúság és a humánum tisztelete áll. Természetes alapanyagból (agyag) gyártja a minden igénynek megfelelő forma- és színvilágú tetőcserepeit (hódfarkú, hornyolt, tangó, csárdás, keringő, polka, palotás fantázianevű cserepek). 15 színben, plusz 13 üvegmázas színben kínálják a termékeiket!

További információért A TONDACH termékekről keressen bennünket személyesen vagy telefonon.

Link: www.tondach.hu

A LEIER a legnagyobb építőanyag gyártó Magyarországon. Termékei: Falazóelemek-, áthidalók-, térburkolatok-, kéményrendszerek- és a betontetőcserepek. Termékek közül egyik legelterjedtebbek cserepei (Toscana, Veneto),névre hallgatnak A Leier betoncserepek mellett a színben hozzá harmonizáló tetőtartozékok és kiegészítő elemek komplett rendszert alkotnak, mely a tetőt funkciójában és esztétikájában is kimagasló értékűvé emeli. Árban pedig igen kedvező termékekről beszélhetünk.

Termékválasztékukról érdeklődjön márkakereskedésünkben.

Link: www.leier.hu

Az építkezés állandó küzdelem a víz és annak minden megjelenési formájával szembenés a technika legújabb követelményeinek. A VILLAS nemcsak piacvezető pozícióját tartja,hanem vezető helyen van a magyar piacon technológia és alkalmazástechnika területén is. Ebből kiindulva több mint 60 éve foglalkoznak bitumen alapú, professzionális vízszigetelő rendszerek fejlesztésével és gyártásával. A Villas márka vezető technológiát, biztos szigetelési megoldást jelent, a tetőfedésnél, legyen szó magas (sátor-, nyeregtető) illetve zöldtetőről vagy tetőfelújításról, bontás nélküli ( eredeti tetőfedő anyagot meghagyva) (color lemezek) ráfedés! Folyamatosan a legmagasabb minőségi- és kivitelezési normákat állítanak fel a zsindelyeknél, bitumenes lemezeknél, tömítő és kiöntőmasszáknál valamint kellősítő és hordozó anyagoknál.További információ márkakereskedésünkben.

Termékválasztékukról érdeklődjön márkakereskedésünkben.

Link: www.villas.hu

Az IKO fő tevékenysége a bitumenes tetőzsindelygyártás. Ebben Világszerte vezető szerepet játszik . Büszkén vallják szakértőnek magukat azáltal, hogy világszerte minőséget és sokszínűséget kínálnak. A zsindely csodálatos tetőfedő anyag,ideális tetőfelújításhoz és újépítéshez egyaránt. Könnyű tető, gazdag forma és színválaszték Az 1863-ban feltalált zsindely a lakóépületek fedésének piacán a legszélesebb körben használt tetőfedő anyag világszerte a kerámia cserepek után. Természetes szépsége mellett a zsindely az előnyök széles választékát kínálja háztulajdonosoknak, tetőfedőknek, építészeknek, ingatlanfejlesztőknek és befektetőknek.

További információk “zsindelyszakértő” szakkereskedésünkben

Link: www.iko-shingles.hu